Un tanar de etnie romana, din Teleorman, si-a facut un selfie in masina de politie in timp ce bea un pahar cu bere! Mesajul care insoteste fotografiile a stranit un val de critici pe Facebook!

By

Doua fotografii au facut valva azi pe Facebook! Un tanar si-a facut un selfie intr-o masina! Pana aici, nimic gresit! Numai ca in acest caz vorbim despre o masina de politie, iar tanarul de la volan savura un pahar cu bere!

Toata aceasta scena s-a petrecut ieri in comuna Branceni, judetul Teleorman. Imaginile au starnit o serie de controverse printre internauti, toti criticau atitudinea tanarului de a sfida organele de politie. Tanarul era extrem de mandru de isprava sa si a postat pozele pe retelele de socializare, vrand sa vada toata lumea ce a facut in ziua respectiva. Dar mesajul care insoteste cele doua fotografii este cel care a starnit cel mai mare val de critici: „Am prins Politia!” Mesajul scris de Joni, caci asa il cheama pe tanarul din judetul Teleorman, a fost vazut de intreaga tara, nu numai de prietenii sai, pentru ca fotografiile sale au devenit virale.

Oamenii au inceput imediat sa reactioneze la pozele postate de tanarul din Teleorman, fiind impartiti in doua tabere – cei care il criticau si cei care s-au amuzat: „Jigodii nenorocite!!!… Fie ca sunt politisti sau tigani!!!… Nu exista nicio diferenta… imbecili, agramati si hoti… si unii, si altii!!!”, „Cand tiganii vor fi mai multi ca romanii, asa o sa se intample! Adio, tara, adio, civilizatie”, „Este politia roma”, „Nu mai are voie omul sa faca o poza”, „La cum e steagul pe masina…”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News