S-a stabilit clasamentul WTA! Vezi ce loc va ocupa Simona Halep incepand de saptamana viitoare

By

Simona Halep si-a asigurat dupa meciul castigat ieri in fata Muguruzei din semifinala de la Roland Garros, pozitia fruntasa in clasamentul WTA indiferent de rezultatul din finala de maine!

Meciul de maine impotriva ocupantei locului 10 WTA, Sloane Stephens nu va influenta pozitia de lider a Simonei. Romanca noastra va ramane pe locul 1 indiferent de rezultatul meciului, acest lucru fiind extrem de important pentru moralul Simonei inaintea celei mai importante finale din viata ei de pana acum. Simona are maine sansa de a castiga primul titlu de Grand Slam din cariera daca trece de Sloane. Simona a petrecut 31 de saptamani in pozitia de lider mondial.

Adversara lui Halep, va urca si ea 6 pozitii in clasament pana pe locul 4.

Clasamentul WTA incepand de saptamana viitoare care urmeaza sa fie publicat luni, 100 Iunie 2018:

  1. Simona Help
  2. Caroline Wozniacki
  3. Gabrine Muguruza
  4. Sloane Stephens
  5. Elina Svitolina
  6. Caroline Garcia
  7. Karolona Pliskova
  8. Petra Kvitova
  9. Venus Williams
  10. Madison Keys

Simona Halep in Sambata de la ora 16.00 o sa tina toti romanii cu sufletul la gura in fata televizoarelor, cu speranta ca va gastiga primul titul de mare Slam din cariera. Constanteanca joaca pentru a treia oara finala din Franta, si pentru a doua oara consecutiv. Experienta anterioara ar trebui sa fie un plus pentru Simona, iar faptul ca si-a asigurat fotoliul de lider indiferent de rezultatul de Sambata ar trebui de asemenea sa fie un atu in disputa cu Sloane.

In intalnirile contra americancei, Simona domina avand 5 victorii in fata ei fata de cele numai 2 esecuri inregistrate, ultima victorie inregistrandu-se la turneul de la Cincinnati cand Simona a trecut de Sloane cu 6-2, 6-1. Sloane are la activ un titlu de mare Slam si are un joc extremde agresiv si variat.

Sa speram ca Simona ne va aduce Sambata bucurie in suflete si ca o sa ajunga sa aduca acasa primul titlu de Gran Slam din cariera ei!

Hai Simona, hai Romania!

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News