Fiul abandonat al lui Florin Busuioc îi trasmite un mesaj dur tatălui său

By

Se stie de cativa ani ca Florin Busuioc are un copil dintr-o casatorie anterioara cu o doctorita din Piatra Neamt, de cand fiul acestuia, Florin Busuioc jr, a participat la o emisiune de talente unde a povestit totul despre viata sa, inclusi despre relatia cu tatal lui, ce l-a abandonat cand era mic!

Florin Busuioc este casatorit si are o familie fericita! El este tatal a doua fete de care este foarte mandru, ceea ce l-a determinat in prima faza sa nu vorbeasca despre fiul lui.

In cele din urma acesta a povestit lumii intregi despre fiul sau si despre toate cele intamplate atunci cand era mai tanar.

M-am insurat cand eram la Patra Neamt. Nu stiu ce mi-a venit atunci, m-am indragostit, m-am insurat, am facut copil, m-am speriat si am fugit. Mi-a parut rau, sigur ca da. Ma urmareste si acum gestul asta. Chiar am o problema cu mine legata de povestea asta

Desi a trecut ceva timp de la acel episod, timp in care lucrurile s-au linistit, Florin Busuioc jr  a publicat la inceputul verii o melodie in care ii reproseaza tatalui sau faptul ca a plecat si l-a abandonat, dar si faptul ca nu i-a  respectat ultima dorinta a bunicului sau care a dorit sa il cunosca pana in ultima sa clipa de viata!

Acum am 27, tata

Si trebuie sa-mi spun parerea

Nu ma smiorcai ca muierea

Asta m-a invatat mama

Macar azi sa-ti acorzi timpul

De a ma asculta!

Ai plecat cand aveam nevoie

Te-ai indepartat

Poate intelegeam daca ai fi explicat

Zici ca nu esti de vina

Dar atunci, de ce ai plecat?

Marieta Busuioc, fosta sotie a lui Busu, nu s-a recasatorit si traieste cu fiul sau intr-un apartament din Targu Mures. Aceasta si-a crescut singura copilul de cand aceasta avea doar 3 luni!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News