Dupa ce s-a aflat ca a fost inselat, Ilie Nastase a plecat pe litoral. Uite cine i-a tinut companie

By

Brigitte si Ilie Nastase au tinut prima pagina a ziarelor in ultimul timp. Fostul tenismen a fost pus la zid pentru infidelitatile sale, dar cea care a fost infidela inainte a fost chiar Brigitte.

Aceasta a facut o postare pe o pagina de socializare in care anunta ca in urma cu un an a avut o relatie cu un anume Catalin, ca era intr-o perioada in care se mutase de la Ilie de acasa, practic erau despartiti. Pentru ca langa fostul tenismen nu avea o viata asa cum isi dorea si nu se simtea rasfatata si iubita, a cautat in bratele unui alt barbat alinarea. Si-au trait idila cateva luni, pana cand Brigitte a aflat ca o inseala cu ajutorul unor detectivi.

Este vorba despre Catalin Cazacu, de la Exatlon. Multora nu le-a venit sa creada, pentru altii era deja o veste veche.

S-a zvonit chiar faptul ca Ilie Nastase a aflat despre idila lor si l-a sunat pe Catalin sa il ameninte sa ii lase nevasta in pace. Pentru ca nici unul nu a dat declaratii in acest sens, adevarul il stiu doar ei.

Pentru a se detasa de aceste probleme, fostul tenismen a plecat la mare in acest week-end, insotit de un prieten, dar si de inca doua domnisoare. Una dintre fete i-a fost pe plac lui Ilie, avand in vedere ca au fost foarte apropiati toata seara.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News