Alina Eremia a slabit zece kilograme si arata fabulos. Iata cele mai recente poze cu cantareata

By

Alina Eremia este o cantareata foarte cunoscuta si indragita in Romania. Este iubita si considerata model de foarte multe pustoaice, care isi doresc sa aiba aceeasi cariera reusita, precum a ei.

Dar multe fete nu o urmaresc numai pentru cariera ei, ci si pentru felul in care arata si se imbraca. Este urmarita de foarte multi fani pe retele de sociliare si multe domisoare ii copieaza stilul vestimentar.

Recent, cantareata a slabit aproximativ zece kilograme. Dovada stau fotografiile postat de ea pe retelele de socializare, in care este foarte mandra de felul in care arata acum.

A lat decizia de a renunta la cateva alimente care ingrasa din cauza faptului ca in ultimul nu isi refuza nicio placere culinara si incepuse sa ia proportii. Pentru ca imaginea din oglinda nu o facea sa fie mandra de ea, a apelat la o cura de slabire pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Insa acest lucru nu ar fi putut fi posibil si fara foarte multa ambitie si timp petrecut in sala de sport. A apelat la un instructor personal, iar rezultatele sunt uimitoare. In plus, faptul ca are o alta conditie fizica o ajuta foarte mult si pe scena, cand sustine concerte.

Alina Eremia, cea mai recenta poza postata pe o retea de socializare

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News