Anda Calin a spus adevaratul motiv pentru care nu s-a casatorit niciodata cu Liviu Varciu, chiar daca au o fetita impreuna

By

Una dintre cele mai neasteptate despartiri a fost cea dintre Anda Calin si Liviu Varciu.Cei doi au impreuna o fetita minunata, iar separarea au anuntat-o la cateva saptamani de la botez. Desi au tot existat zvonuri in ultimul timp cu privire la despartirea lor, acestia le-au dezmintit mereu si au sustinut ca relatia lor este una foarte buna. 

CE-i drept, ruptura dintre ei incepuse dinainte de botez, conform surselor din anturajul celor doi.  Anda Calin a dat mereu de inteles ca ea a facut tot ceea ce tine de ea pentru a functiona relatia dintre ei, insa nu a fost cu noroc. Au avut o relatie frumoasa timp de un an de zile, iar Liviu Varciu parea ca devine alt om in prezenta ei. Motivele despartirii nu le-au facut publice nici pana acum si nici nu vor sa deschida acest subiect. Singurul punct comun sunt afirmatiile conform carora mereu vor face lucrurile de asa natura incat fiicei lor sa ii fie bine.

Anda are un sprijin in Liviu Varciu si a declarat ca acesta este implicat foarte mult in cresterea micutei. Cei doi tin legatura in permanenta si se inteleg asupra programului de vizite. Fiind vecini, le este mult mai usor sa se organizeze.

Anda Calin a fost prezenta la un targ de nunti, iar cu aceasta ocazie a fost intrebata de ce nu s-a casatorit niciodata cu Liviu Varciu: „Am avut discutia despre casatorie dinainte sa aflu ca sunt insarcinata. Dar odata ce a venit copilul, toata atentia noastra s-a indreptat asupra lui. Am lasat lucrurile sa decurga de la sine. Nici eu, nici el nu eram pregatiti, ca atare, ne-am si separat dupa.”

Desi experienta ei cu Liviu nu a fost una cu sfarsit fericit, Anda inca viseaza la ziua in care va fi mireasa.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News