Ioana Popescu, despre Firicel, in urma scandalului in care a fost implicat: „Nu aveam de gand sa spun chestia asta pana acum, pentru ca i-am promis”

By

Indragitul actor din „Las Fierbinti” o tine din scandal in scandal. Dupa ce a avut nenumarate certuri si se juca, in momentul de fata, cu cei de la CREDIDAM, acum a fost prins la volan, iar permisul il avea suspendat. Politistii l-au suspectat ca se afla sub influenta unor substante interzise si a mers la spital pentru recoltarea probelor biologice.

„Firicel” primeste un ajutor nesperat din partea fostei sale iubite, Ioana Popescu! Este cunoscut faptul ca cei doi au avut o relatie in urma cu 3 ani, care s-a consumat rapid. Ioana a declarat ca dupa ce au incetat relatia, au incetat sa se mai vada pentru ca ea a decis, la momentul respectiv, sa ii dea o sansa fostului sau logodnic si a plecat din tara. Lucrurile nu s-au intamplat cum a sperat, iar aceasta a revenit in Romania.

Recent, aceasta s-a intalnit cu actorul Cuzin Toma si a dezvaluit detalii din conversatiile pe care le-a avut cu el. Cu riscul ca „Firicel” sa se supere pe ea, aceasta a simtit nevoia sa spuna adevarul, pentru ca nu ii place in ce situatie a ajuns fostul ei iubit, mai ales ca acuzatiile nu sunt adevarate:

„Filmand la acel serial, „Las Fierbinti”, este mereu in stare de tensiune. Se trezeste in fiecare dimineata la ora 6.00 ca sa ajunga la platourile din Fierbinti pe la 7.30 si la 8.30 deja incep repetitiile. Si bea vreo 4 cafele pe zi cel putin. Intr-adevar, fumeaza foarte mult. Apoi are spectacole de teatru. Va dati seama ca este obosit si tensionat. Nici pomeneala insa de substante interzise.

 Poate unii vor comenta si vor zice ca spun asta pentru ca l-am iubit, dar adevarul este ca baiatul asta nu are probleme cu substantele interzise. Poate cu femeile, dar nu cu altceva.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News