A castigat „Chefi la cutite”, dar a trecut printr-o drama! A fost nevoit sa se intoarca in tara si sa se desparta de iubita lui. Iata primele poze cu frumoasa mulatra

By

Bogdan Vandici este marele castigator al concursului culinar „Chefi la cutite” si acum este in culmea fericirii. Insa nu tot timpul i-a fost atat de bine, cu putin timp in urma acesta si-a pierdut mama si a trecut prin drama vietii lui.

A plecat sa studieze la Amsterdam, insa si-a descoperit adevarata vocatie, a renuntat la scoala si s-a intors la Oradea pentru a urma un curs de bucatar. Cand a primit diploma de bucatar, Bogdan a luat decizia de a pleca la Paris si a lucrat sub indrumarea lui chef Mihali, care a fost si el concurent in sezonul 2 la Chefi la cutite. Cand lucrurile pareau ca se aseaza pentru el, a primit vestea ca mama sa a decedat. A fost momentul in care a renuntat la orice si a venit inapoi in Romania, sa fie alaturi de familia lui.

Aici trebuia sa fie alaturi si sa isi ajute tatal, care ramasese singur. Dar nu a renuntat numai la locul sau de munca, ci si la iubita sa. Din spusele cunostintelor, Bogdan era foarte indragostit de Manon Chenevard. Acum distanta dintre cei doi este destul de mare, iar relatia va fi foarte greu de mentinut.

Tanarul de 21 de ani a impresionat cu desertul sau – pavlova, cel mai bun desert din 5 sezoane.

La aflarea vestii ca este castigator, Manon Chenevard a postat un mesaj prin care isi felicita iubitul, iar prietenii ei au reactionat imediat cu mesaje prin care il felicitau pe Bogdan.

Frumoasa mulatra Manon Chenevard

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News