Printul William si Kate Middleton au ales o zi extrem de speciala pentru botezul printului Louis! Azi se implinesc 71 de ani de la…

By

Sarbatoare mare azi in familia regala. Printul Louis va fi botezat intr-o zi extrem de speciala pentru Regina Elisabeta. Pentru prima data, Kate Middleton si printul William vor fi vazuti alaturi de ce trei copii ai lor.

Arhiepiscopul de Canterbury va fi cel care va oficia botezul fiului cel mic al ducilor de Cambridge la Capela Regala a Palatului St. James. Intreaga ceremonie va dura aproximativ 40 de minute si este programata pentru astazi, la ora locala 16:00. Printul Louis va purta acelasi trusou bej din satin, pe care l-au purtat si printesa Charlotte si printul Geroge cand au fost botezati.

Botezul va fi unul destul de restrans, la care vor lua parte doar persoanele extrem de apropiate. Despre printul Louis Arthur de Cambridge tatal sau a declarat ca este un bebelus model, care doarme foarte mult si nu plange. Ducii de Cambridge au ales 3 cupluri pentru a-i fi nasi micutului Louis: Nicholas van Cutsem-un prieten vechi de familie, Guy Pelly-cel mai bun prieten al ducilor de Cambridge, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade – o prietena foarte buna a lui Kate și a lui William, Hannah Carter si Lucy Middleton, verisoara lui Kate.

Pentru Regina Elisabeta, azi este o zi deosebit de importanta – se implinesc 71 de ani de la logodna sa cu printul Philip. Regina avea doar 13 ani cand l-a cunoscut pe printul Philip, insa acestia s-au logodit 8 ani mai tarziu. Cei doi vor fi marii absenti de la acest botez.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News