Uite ce rezultate au avut copiii vedetelor la Bacalaureat! Bucurie pentru unii, tristete pentru altii!

By

Au aparut rezultatele examenului „maturitatii”, iar rezultatele sunt ingrijoratoare avand in vedere faptul ca rata de promovabilitate a fost de doar 67,7%, in scadere fata de anul trecut, cand,  in prima sesiune a examenului de Bacalaureat au  promovat 71,4 % dintre elevi.

Vedetele din Romania au avut mari emotii in aceasta vara, dar dupa ce au vazut rezultatele s-au mai linistit.

Vali Vijelie a rasuflat usurat la aflarea rezultatelor. Cati a obtinut nota finala 8,55. Ea a obtinut la Limba si Literatura Romana, 9 la Istorie si 5,09 la Economie. Aceasta a urmat cursurile unui liceu din Bucuresti la sectia de Filologie.

Ginerele Andreei Esca a trecut la limita acest examen. Mario Fresh a luat note mici la Limba si Literatura Romana si Istorie. Acesta a obtinut uratoarele note: 5,4 la Limba si Literatura Romana, 5,6 la Istorie si 8,4 la Logica.

Scandalul de anul acesta de la examenul de BAC a fost in jurul fiicei ministrului Educatiei, care a scris pe o retea de socializare: „Bafta fraierilor, stim deja ce ne pica.” Aceasta a luat la proba scrisa de Limba si literatura romana nota  8.85, la Matematicaa luat 9.55, iar la proba scrisa la Chimie a obtinut 9.4, iar media a fost 9.26.

Patricia Boc, fiica lui Emil Boc, a obtinut nota 9,4 la Limba si Literatura Romana, nota 9,8 la Istorie si nota 10 la Logica, argumentare si comunicare, iar media ei a fost 9,73.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News