Kamara a prezentat-o pe Roberta, noua lui iubita, in direct! Uite cum l-a cucerit frumoasa fata de 20 de ani!

By

Kamara a trecut prin multe in ultimul an, cel putin din punct de vedere al relatiilor; acesta s-a despartit de sotia lui, Madalina, insa se declara acum din nou indragostit!

Cine este fata care i-a pus inima pe jar cantaretului? Cum s-au cunoscut cei doi si cum este relatia dintre ei?!

Prezenti la o emisiune TV, Kamara declara ca ii este bine in momentul de fata, ca se ocupa de muzica si de bineinteles de copilul lui.

In ceeea ce priveste relatia pe care o are cu Roberta, acesta afirma ca viata este scurta si nu se fereste sa iubeasca!

Sunt bine, sanatos, am muzica de facut, am un copil de crescut. Viata noastra este foarte scurta, daca imi era frica sa iubesc din nou m-as fi ascuns intr-o padure. Viata e scurta, m-am accidentat la cap acum o luna si jumatate, voi nu stiti. Astea sunt atentionari ca viata e foarte scurta si trebuie sa profitam de ea.

Cei doi s-au intalnit pentru prima oara in urma cu 7 luni, atunci insa, niciunul dintre ei nu a facut primul pas. „Ne-am cucerit unul pe altul. A venit el la mine si m-a intrebat daca vreau sa dansez.”

Roberta este o fata obisnuita cu camerele de filmat, fiind una dintre fostele concurente ale emisiunii  „Te vreau langa mine”. Se pare totusi ca dragostea nu a gasit-o in acea emisiune…

Nu am incercat niciunul mai mult, probabil eram inca zapacit. De doua saptamani am reluat legatura si m-am bucurat. Ea mi-a ramas in minte si cand intalnesc persoane deosebite, raman speciale. M-am bucurat foarte tare ca am revazut-o accidental si nimic nu e intamplator. Apoi ne-am mai vazut si a doua oara intamplator si abia a treia oara cand ne-am intalnit, tot intamplator, am inceput sa vorbim. Am zis ca e un semn

Kamara a recunoscut faptul ca atunci cand a cunoscut-o pe Roberta, el era inca impreuna cu Madalin, dar ca relatia lor nu mergea atat de bine.

Acum vreo 2 luni eram la Te vreau langa mine, dar nu a fost sa fie sa gasesc un partener. Chiar dupa ce am terminat emisiunea, l-am intalnit pe Kamara. La un barbat apreciez atunci cand e atent cu mine, grijuliu si care stie ce vrea de la viata. Si cred ca daca are calitatile astea e tot ce conteaza.
(…) Eu pornesc cu toata increderea. Stiu ca este inca insurat

Cei doi se plac foarte mult, iar Kamara este foarte atent cu Roberta; in timpul emisiunii acesta i-a daruit frumoasei lui iubite un buchet de crini, acestea fiind florile ei preferate.

Imi place de ea cu totul, are multa candoare, e genul de persoana care nu te streseaza, dar este foarte sigura pe ea. Nu isi face griji in privinta altor oameni care s-ar invarti in jurul meu

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News