Ionut Dolanescu si sotia sa, indragostiti ca in prima zi! Sunt de 11 ani impreuna! Cand au pauze, acestia pleaca din tara. Uite cu ce isi ocupa timpul liber

By

Ionut Dolanescu si sotia sa, Doinita, sunt impreuna de 11 ani si au impreuna 3 copii superbi! Acestia declara ori de cate ori au ocazia ca se iubesc ca in prima si ii multumesc lui Dumnezeu pentru familia frumoasa pe care o formeaza.

In decursul a 11 ani acestia si-au descoperit foarte mult pasiuni comune si fac tot posibil sa isi rezerve timp pentru mici lor placeri si pentru a petrece timp impreuna. Atunci cand nu au concerte in Romania, acestia „fug” in America. Isi iau si cei trei copii cu ei si profita de timpul liber, avand diverse activitati.

In timpul unui interviu, acestia au dezvaluit ca fac o echipa perfecta: „Am fost haraziti de Dumnezeu unul pentru celalalt. Suntem de aproape 11 ani impreuna, ne intelegem aproape perfect. Ne completam reciproc. Facem atmosfera impreuna. Ea face parte din mine. Avem foarte multe in comun.”

Cand se plictisesc, Doinita ia vioara, incepe sa cante, iar Ionut o acompanieaza. Insa nu doar aceasta este pasiunea loc comuna. Acestora le place foarte mult sa gateasca sanatos impreuna, dar si sa faca miscare: „Jucam tenis impreuna, si aici ne potrivim. Ea a descoperit ca-i place tenisul si joaca foarte bine pentru o doamna. Cateodata, ma bate. Ma supar, ma oftic, e mai agera ca mine.”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News