Din ce isi castiga existenta Mircea Radu, dupa ce a fost data afara! Nu ti-l imaginai facand asta!

By

Mircea Radu, devenit cunoscut datorita emisiunii „Din dragoste”, a trecut prin multe de la ultima editie din 2009 a celebrului format!

Ultima emisiune prezentata de Mircea Radu, „Ie, Românie”, a fost scoasa rapid din grila de programe, dupa numai sapte editii, astfel ca acesta a fost nevoit sa se reprofileze. Dar cine si-ar fi imaginat ca va face asta!?

Calatoria prin tara s-a dovedit a fi o experienta de neuitat, dar si una din care a invatat multe lucruri, acesta descoperindu-si marea pasiune: bucataria!

Noua lui emisiune, „Povesti cu gust” pare ca i se potriveste manusa prezentatorului, acesta fiind si numele cartii lansate de el in urma cu doi ani. Desi ne-am fi asteptat ca acesta sa apara din nou la tv, se pare ca, cel putin pentru moment, Mircea Radu nu a semnat inca cu nimeni, emisiunea putand fi urmarita exclusiv online!

Din lungile lui calatorii prin tara si nu numai, acesta a adunat retete care mai de care dar si povesti uimitoare. Imbinand bucataria cu farmecul vietii simple de la sat, Mircea a reusit sa creeze o emisiune indragita de multi!

O altfel de Scufiţa Roşie – mult mai aprigă şi mai curajoasă decât cea din poveste – trăieşte, cum altfel, într-un loc de basm din munţii dacilor. Pe Platoul Luncanilor, în satul Târsa am descoperit-o pe Niţa, o tânară femeie care nu ar da nicicând înălţimile munţilor pentru zgomotul oraşului. Ca să ajungă la pensiunea unde lucrează, Niţa străbate zilnic pădurea, fără frică de animalele sălbatice. Iar uneori la întoarcere culege şi ceva… pitoance, cele mai gustoase ciuperci din lume. Am convins-o să ni le gătească şi să împărtăşească una dintre cele mai vechi şi mai delicioase reţete ale zonei.

Pentru cei ce inca nu stiau, Mircea Radu este casatorit cu Raluca Olaru (28 de ani) si au impreuna doi copilasi frumosi!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News