Surpriza! Fosta amanta a lui Kamara este insarcinata! „A iesit pozitiv, dar trebuie sa il confirme si un medic… ” Cine e tatal copilului?!

By

Madalina, fosta iubita a lui Kamara, a ajuns in atentia presei in urma scandalului cu fosta nevasta a cantaretului, dar si a nenumaratelor certuri pe care le-a avut la televizor cu acesta. Desi nu a fost tocmai bine pentru imaginea ei sa se afle toate lucrurile din trecutul ei, pentru ca lumea o judeca inainte de a incerca sa o inteleaga, aceasta se pare ca si-a gasit fericirea in bratele altui barbat.

A fost invitata in platoul unei emisiuni televizate si a dezvaluit ca este insarcinata. Toata lumea a crezut ca aceasta va avea un copil cu Kamara, insa supriza a venit din Partea Madalinei, care a declarat ca are o relatie cu un alt barbat de aproximativ 2 luni si el este tatal copilului sau. Momentan nu este 100% sigura ca este insarcinata, are nevoie si de confirmarea unui medic ginecolog, insa testul pe care si l-a facut a iesit pozitiv, plus multiplele simtome ale unei sarcini, pe care le prezinta.

Tatal copilului se numeste Mihai si se ocupa cu organizarea evenimentelor, dar este si barman. Asa s-au si cunoscut, Madalina a fost prezenta la una dintre petrecerile pe care acesta le-a organizat: „Tatal este iubitul meu. Mihai il cheama. Suntem impreuna de doua luni, dar il cunosc de 5-6 luni. L-am cunoscut intr-un club.” Momentan, acesta este plecat din Bucuresti, pe timpul verii lucreaza la mare, insa Madalina se duce in fiecare week-end la el. Intrebata de prezentatoare daca nu este prea devreme sa faca un copil, dupa nici doua luni de relatie, Madalina a explicat ca asta a fost visul ei – sa isi intemeieze o familie si simte ca poate sa faca acest lucru cu Mihai: „Adevarul e ca poti sa stai cu o persoana si 10 ani si sa iti dai seama ca ai cunoscut doar 5%. El m-a acceptat asa cum sunt eu, cu bune si cu rele.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News