Secretul frumusetii Mirabelei Dauer este dezvaluit: „Niciodata nu… „

By

Artista in varsta de 70 de ani arata extraordinar. A dezvaluit si secretele pe care le are pentru a se mentine in aceasta forma.

Momentan nu a avut curajul de a trece pragul clinicilor de infrumusetare si nici nu are nevoie! Se mentine intr-o forma extraordinar de buna! Va implini in cateva luni 71 de ani, dar nu isi arata deloc varsta. Cantareata arata cu cel putin 20 de ani mai tanara si asta se datoareaza faptului ca nu isi incarca tenul, dupa cum a declarat. „As trece pe la medicul estetician, dar iti spun ca imi e frica, iar acum dupa ultimul eveniment mi-e mult mai frica. Deci nu mai vreau sa vad ace, cutite. Stii care e chestia? Am constatat ca, in atatia ani de meserie, fardul, fond de ten, pudra, accentueaza ridurile. Prefer sa nu ma mai machiez. Bine, inafara de televiziune nu ma fardez. Niciodata nu m-am fardat.”

Dar cum este o artista care isi respecta foarte mult publicul, niciodata nu se prezinta in fata sa fara sa se aranjeze. Cand are evenimente sau concerte, Mirabela Dauer apeleaza la serviciile specialistilor: „La coafor merg in fiecare saptamana. Daca am evenimente ma duc si de trei ori pe saptamana, dar de fardat uneori ma fardez acasa, alteori acolo la studio e cel mai bine pentru ca sunt profesionisti si ma las pe mana lor. Stiu mai bine, vad mai bine.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News