Rebecca, fata Anamariei Prodan, a apărut pe coperta unei cunoscute reviste din America!

By

Rebecca Prodan a aparut pe coperta unei reviste din New York. Mama ei e atat de mandra incat a impartasit cu fanii imaginile. Fata cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca, este pasionata de moda si reuseste sa-si implineasca visul la New York. Tanara are din ce in ce mai multe aparitii in lumea modei.

<img class=”alignnone size-full wp-image-5065″ src=”https://stirilasecunda.ro/wp-content/uploads/2018/05/ghjfgjfgh.jpg” alt=”” width=”477″ height=”608″ />

Desi acum studiaza sa devina avocat, Rebecca s-a apucat de cand avea 14 ani de moda. Atunci a luat premiul pentru cel mai tanar model care a debutat la Bucharest Fashion Week. Anul urmator, a intrat in cele mai importante prezentari ale festivalului si a devenit imaginea casei de moda Andreea Dogaru.
<img class=”alignnone size-full wp-image-5064″ src=”https://stirilasecunda.ro/wp-content/uploads/2018/05/dsffsfdsfsfs.jpg” alt=”” width=”574″ height=”584″ />

Recent, fiica Anamariei Prodan a aparut pe coperta revistei din New York, iar mama ei a publicat fotografiile, mandrindu-se cu Rebecca.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News