Doua batrane din Brasov s-au trezit cu politia, pompierii si jandarmii la usa chiar in ziua in care au implinit 100 de ani! Uite care a fost mesajul autoritatilor!

By

Anul acesta Ministerul Afacerilor Interne desfasoara o campanie sub sloganul „O viata cat un centenar” si si-a propus sa ii sarbatoreasca pe toti care sunt nascuti in anul 1918. 

Reprezentatii MAI, care au mers la doua femei in varsta de 100 de ani din Brasov, au povestit ca au ramas impresionati de energia pe care o la aceasta varsta si faptul ca sunt exemple de urmat, care nu s-au lasat doborate de greutatile vietii: „Cu lacrimi in ochi si cu vocea tremurand de emotie, sarbatoritii ne-au deschis usa casei lor si ne-au impartasit din experienta lor.
Ne-au spus ca au intampinat cu stoicism si speranta toate greutatile vietii, se bucura de copii, nepoti si stranepoti, si ca «nici nu au realizat cand au trecut 100 de ani».”

In Brasov sunt 8 persoane in varsta de 100 de ani, iar prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu, impreuna cu reprezentanti ai Inspectoratului de politie, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului de Jandarmi Judetean si Gruparii de Jandarmi Mobila le vor trece pragurile cu ganduri bune si un cadou.

Prefectul Brasovului a declarat ca a fost o onoare si o placere sa cunoasca aceste doua doamne in varsta de 100 de ani si a ascultat cu mare placere povestile lor de viata.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News