„Bruce” a fost eliminat de la Exatlon. Prima reactie a lui Valentin Chis dupa ce si-a auzit numele

By

Valentin Chis, cunoscut ca „Bruce”, a fost eliminat de la Exatlon in editia din 16 mai 2018. Imediat ce a parasit competitia, Valentin a avut parte de o surpriza din partea iubitei lui.

Cele doua echipe s-au confruntat in editia de miercuri seara pe viata si pe moarte, dar a fost si o eliminare. Desi Razboinicii au fost condusi cu 8 – 3 de Faimosi, acestia au intors scorul si au castigat jocul.

Larisa a fost cea care a beneficiat de protectie, astfel ca Vladimir Draghia, Catalin Cazacu si Valentin Chis au fost nominalizati spre eliminare. Cel mai mic numar de voturi l-a avut Bruce, care a fost nevoit sa paraseasca aceasta competitie.

Declaratia lui Bruce dupa ce a fost eliminat: „Ma bucur ca am facut parte din aceasta emisiune. Am invatat foarte multe, am descoperit foarte multe despre mine si despre drumul meu. Ma bucur ca mi-am facut prieteni aici. (…) Va doresc tot succesul din lume. Cel mai bun sa castige!”

Acesta a fost foarte bucuros cand si-a recuperat telefonul, pentru ca sotia sa ii trimisese foarte multe filmulete cu fetita lor si toata familia: „Cand va putea intra in posesia telefonului sau, va primi instant la deschiderea lui o gramada de poze si filmulete cu Anya, cu ai nostri catelusi, Lala si Toto, cu noi toti. Anya s-a schimbat foarte mult. Acum este mult mai vocala, pana si trasaturile fetei i s-au schimbat. Bruce va fi uimit cand o va vedea.” Diana, iubita lui Valentin a facut aceste dezvaluiri intr-o emisiune TV. Fetita lor avea doar 2 luni cand acesta a plecat la Exatlon.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News