Un roman merita toata aprecierea noastra! Italienii nu stiu cum sa ii mai multumeasca! A devenit erou

By

Este un roman obisnuit, care a plecat sa munceasca in Italia. A devenit peste noapte erou pentru italieni in momentul in care a salvat o tanara necunoscuta de la inec, fara sa se gandeasca inainte ca acest gest ar putea sa fie ii fie fatal. Apele fiind involburate, riscau sa se inece amandoi.

Romanul a povestit ca se afla la o terasa in apropierea unei ape cand a auzit ca a cazut ceva in apa. In momentul in care si-a dat seama ca este vorba despre o tanara care nu stia sa inoate, nu a mai stat pe ganduri si a sarit sa o ajute. A sarit in apa foarte rece si a reusit sa o prinda, apoi a tras-o la mal in siguranta. In prima instanta femeia nu isi mai amintea nimic din cauza socului. Cand a constientizat ca este in siguranta, aceasta a declarat ca nu se astepta sa sara cineva in apa sa o ajute si ca ii multumeste foarte mult. I-a stat alaturi pana a venit o ambulanta si a stiut ca este in siguranta pe mana medicilor.

Ion este un roman stabilit in Italia de peste 18 ani, iar recent a intrat in direct la emisiunea „Acces Direct” si a povestit cum s-a intamplat totul. Este un om modest, care nu se considera erou, ci ca a facut un gest absolut normal: „Nu sunt un erou, e ceva firesc. A fost un instinct.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News