Elena Udrea ar putea fi extrădată. Mandat european și internațional de arestare pe numele ei!

By

Pe numele Elenei Udrea ar putea fi emis un mandat european și internațional de arestare. Ea ar putea fi extrădată din Costa Rica!

Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani cu executare în dosarul ”Gala Bute” pentru luare de mita, abuz in serviciu si folosirea de acte si/sau declaratii false pentru obtinerea de fonduri europene!

Avocatul Elenei Udrea  spune  ca va merge pana la capat, indiferent de sentinta, clienta acestuia avand in momentul de fata un certificat provizoriu de refugiat in Costa Rica, cu o valabilitate de un an!

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obeja a primit si el  o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare. Pe langa acestia au mai primit: Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea, trei ani de închisoare cu executare; Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, un an şi şase luni cu suspendare; Gheorghe Nastasia, fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, patru ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere; Ana Maria Topoliceanu, fost director al Companiei Naţionale de Investiţii, trei ani de închisoare cu suspendare, şi Dragoş Marius Botoroagă, administratorul unei firme, doi ani şi şase luni cu suspendare.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News