Uite cand incepe Simona Halep meciurile la Wimbledon. Nu este singura romanca prezenta

By

Simona Halep este in continuare numarul unu mondial, iar prezenta ei a fost anuntata la Wimbledon. Primul ei meci va avea loc marti, 3 iulie, abia atunci cand sunt programate meciurile de pe jumatatea ei de tablou.

In prima zi a turneului vor fi prezente nu mai putin de cinci romance. In deschidere vor avea meciuri Sorana Cirstea si Alexandra Dulgeru, incepand cu 13:30. Conform programului, meciurile se vor desfasura astfel: Alexandra Dulgheru va juca pe terenul cu numarul sase impotriva lui  Kristyna Pliskova, in timp ce Sorana Cirstea va lupta impotriva lui Magdalena Rybarikova pe terenul cu numarul 11.

In aceeasi zi va juca si romanca Irina Begu. Pe terenul numarul  14 va juca impotriva lui Katie Swan. Meciul numarul patru va fi disputat intre Elena Gabriela Ruse si Aryna Sabalenka pe terenul cu numarul 16. Acesta din urma se va desfasura spre seara pentru ca momentan inca nu au teren rezervat.

Urmatorii romana care vor disputa meciuri in ziua de marti sunt: Marius Copil, Monica iculescu, Ana Bogdan si Simona Halep.

Meciul principal va fi disputat intre campionul en-titre, Roger Federer, si adversarul sau, Dusan Lajovic. Este programat pentru ora 15:00.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News