Sandra Izbasa devine si actrita. Cea mai frumoasa gimanasta romana va juca rolul unei politiste: „Voi fi o tipa dintr-un grup care… „

By

Sandra Raluca Izbasa este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din Romania. Gimnasta romana de talie mondiala are multe medalii de aur in palmares. A bucurat o tara intreaga cu performantele sale.

Acum fanii ei vor putea sa o urmareasca in postura de actrita. Dubla campioana olimpica de la Londra in anul 2012 a primit propunerea de a juca intr-un film politist. Provocarea inedita a fost acceptata pe loc de cea mai frumoasa gimnasta romana.

Sandra a oferit cateva detalii despre rolul pe care il va interpreta: „Voi juca intr-un film, iar regizorul e Iura Luncasu. Va fi un film politist, o comedie politista. Voi fi o tipa dintr-un grup care le va stapani pe celelalte. Imi doresc sa fac tot ce mi-am propus. Sunt curioasa cum ma descurc, pentru ca e o provocare.”

Desi nu are cursuri de actorie, doar a incercat sa ia cateva lectii, Sandra Izbasa a marturisit ca a jucat mult teatru si in sala de sport si este obisnuita: „Am facut actorie doar 3-4 luni. Vreau sa vad cat de mult mi se potriveste rolul de actrita. Si in sala de gimnastica am jucat teatru.” Faptul ca este atrasa de domeniul artistic crede ca o va ajuta foarte mult sa isi duca la bun sfarsit aceasta provocare a carierei sale.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News