Are 80 de ani, dar nu isi petrece timpul cu nepotii, ci in sala si ridica greutati uriase. Uite ce exercitii face si cum se mentine in forma

By

La 80 de ani majoritatea persoanelor isi petrec timpul acasa, in compania familiei si a nepotilor. Nu este si cazul acestei batrane care isi petrece foarte mult timp intr-o sala de forta pentru a se mentine in forma.

Acesta femeie ar trebui sa fie un exemplu pentru toata lumea. Are o ambitie de fier si acest lucru se vede.

Bunicuta, in varsta de 80 de ani ridica greutati uriase si se antreneaza zilnic in sala. Numele ei este Shirley Webb si este din Statele Unite. Desi stim despre majoritatea americanilor ca sunt sedentari si merg foarte rar in salile de sport, aceasta femeie demonstreaza ca se poate si la 80 de ani, daca iti doresti.

Povestea ei este un speciala: pentru prima data a intrat intr-o sala de sport la varsta de 76 de ani, la indemnul nepoatei sale. Instructorul a crezut initial ca este vorba despre o gluma cand au aparut cele doua femei la sala, dar cand a vazut ca este perseverta, l-a uimit cu ambitia sa si a continuat sa lucreze cu ea. Iar de atunci au trecut patru ani, iar rezultatele sunt vizibile.

Perseverenta a dus-o pe Shirley si la cateva concursuri destinate seniorilor, iar ea a declarat ca se simte extrem de bine de cand merge la sala, nu isi doreste sa renunte si o va face pana in ultima sa zi.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News