Rasturnare de situatia in cazul Vărsătorilor! Afla ce ii da lumea peste cap si ce spun astrele despre aceasta zodie!

By

Perioada 22 noiembrie-27 decembrie aduce schimbari majore in viata Varsatorului, la care nici el nu se astepta. Daca pana acum acesta era foarte sociabil si ii placea sa dezabata diverse subiecte cu cei apropiati si nu numai, situatia se schimba, devine foarte inhibat si speriat.

Uranus aduce schimbari majore, te face sa fii mai pasnic, indulgent dar si foarte retinut in viata de zi cu zi. Lasi garda jos si te inchizi ca un melc in cochilie, iti doresti sa fii singur, sa iti pui ordine in ganduri si sa te te gandesti serios la ce vrei sa faci cu viata ta.

Aceste schimbari se leaga de un eveniment din trecut, care nici acum nu iti da pace si te-a facut sa te simti vinovat. Poate este vorba despre o problema sentimentala sau poate cineva te-a ranit facandu-ti niste reprosuri puternice care te-au afectat foarte mult.

O persoana mai in varsta stie prin ce treci, a observat si suferit in acelasi cu tine, a incercat sa se aproprie de tine si nu i-ai permism aceasta are legatura cu persoana din trecutul tau si te poate ajuta. Asa ca ar fi bine sa renunti la orgoliu si sa o asculti! Cine stie sa rezolve mai bine o problema decat o persoana trecuta prin viata?

Indicat este sa te reorientezi si sa iti asculti inima, ea este cea de care pana acum nu ai ascultat si ai ajuns intr-un moment critic.

Prietenii vin si pleaca, iar dupa toata furtuna asta, iti dai seama cine ti-a fost cu adevarat alaturi si pe cine te poti baza cu adevarat, desi realitatea doare, iti dai seama ca persoana cea mai apropiata tie este de fapt cea mai indepartata si cea mai rece.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News