Zodia care va avea un inceput de an minunat! Va calatori foarte mult si se va elibera de toata tensiunea acumulata in 2018!

By

Sagetatorul, are o placere aparte pentru vanatoare si pentru calatorii. Reprezinta zodia spiritualitatii, filozofiei si are scopuri marete in viata.

Principalul sau scop este sa fie vazut bine de catre toti oamenii, nu doar de prieteni, nu cauta sa fie doar un ambalaj frumos ci urmareste sa fie un continut de calitate.
Cine sta in preajma nativului se incarca cu energie pozitiva si va auzi cele mai frumoase pilde despre viata si crestinism.

Zodia masculina este guvernata de planeta Jupiter si asta il face sa fie empatic la situatiile celor apropiati cautand intotdeauna sa-i ajute cum stie el mai bine. Sufletist din fire, daca ai nevoie de el, nu va ezita sa te ajute, indiferent de cat de tarziu este ora sau indiferent de perioada prin care trece.

Fata de barbatul Sagetator, femeia este mai stabila si nu ii place sa schimbe cu usurinta partenerii de viata. Intr-o relatie, este mai rece, nu ii place nici sa sufoce si nici sa fie sufocata, si isi doreste sa primeasca atentie doar atunci cand se pune in valoare. Partenerul ei stie ca aceasta nu este facuta sa stea in casa, la cratita si ii place sa fie o femeie de succes, de cariera, un exemplu dorit de multe femei.

In schimb, barbatul Sagetator, in ultimul timp s-a preocupat intens de viata afectiva a cunostintelor si a uitat sa aiba grija de el si de dorintele sale. Astfel, acesta si-a dat seama ca ar trebui sa se puna pe primul loc, si incepe anul 2019 cu o serie de calatorii si sporturi extreme, ce il vor elibera de toata tensiunea acumulata la sfarsitul anului 2018.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News