Uite cum se simte Andreea Marin dupa interventia la coloana vertebrala

By

Andreea Marin a ramas in inimile telespectatorilor inca de cand prezenta emisiunea „Surprize, surprize”. „Zana” aducea foarte multa bucurie in sufletele oamenilor. Nici acum nu s-a oprit din actiunile caritabile si este mereu implicate in astfel de evenimente. Insa este nevoita sa isi faca timp si pentru ea, pentru a-si rezolva problemele de sanatate.

Grijile Andreei Marin cu privire la interventia chirurgicala au trecut. Stia ca are probleme de sanatate, ba chiar a vorbit deschis despre acest subiect. A refuzat sa faca interventia chirurgicala in strainatate, marturisind ca are foarte multa incredere in medicii din Romania. Despre problema sa de sanatate a aflat in urma cu cateva luni, iar medicul i-a recomandat o interventie chirurgicala. Desi a speriat-o acest gand la inceput, a luat cea mai buna decizie pentru a evita eventualele complicatii: „Nu e nimic foarte grav, am facut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formatiune care sa ma duca cu gandul catre probleme. Am o cocoasa care nu e bine sa fie în zona cervicala. Peste o luna voi face operația, totul va fi bine, e o problema temporara.”

La iesirea din spital, aceasta a declarat ca se simte mult mai bine si ca se reface foarte bine: „Sunt dupa o anestezie generala si cam dorm acum in fata camerei. Interventia chirurgicala a durat vreo doua ore. Este normal pentru ca orice operatie are niste riscuri, dar sunt foarte bine, gratie domnului doctor Zamfirescu. Ii multumesc din suflet! Este un om nemaipomenit! Va trebui sa am putina grija pentru ca e in zona coloanei, dar e in regula.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News