AVE mizeria! AVE Bihor a început să le împartă clienţilor pubele… second hand

By

Firma de salubrizare AVE Bihor, apendicele faimoasei Keviep din Ungaria, despre care DNA a arătat că a fost favorizată de fostul preşedinte al CJ Bihor, Kiss Alexandru, şi care sub urmaşul acestuia, Pásztor Sándor, a câştigat licitaţia pentru colectarea deşeurilor din judeţ, a pornit cu stângul. Concret, după ce a încheiat contracte în numeroase localităţi bihorene, a început să le împartă clienţilor pubele second hand!

Şi nu doar că pubelele distribuite ca noi sunt vechi, deja folosite, dar AVE nici măcar n-a avut bunul-simţ de a le spăla înainte, motiv pentru care numeroşi clienţi au şi refuzat să le recepţioneze, cerând, pe bună dreptate, să primească altele. Or, dacă din start firma împarte recipienţi murdari, la ce să te aştepţi când va trebui să lase curat în urma ei

Dacă Bolojan mai lasă din aiurelile de care se ocupă acum …

… și se va ocupa de proiectul județului (SMID) în materie de salubrizare, firma AVE ar dispărea din peisaj iar licitația de operare s-ar relua pe criterii de legalitate și normalitate !?! Dacă nu vrea … înseamnă că Bolo și-a vândut sufletul pentru o sponsorizare politică fără rezultat corect.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News