Un nou scandal in familia regala?! Meghan Markle a jignit-o pe Regina Elisabeta a II-a! Iata ce s-a intamplat

By

Meghan Markle am putea spune ca este chiar o preferata a reginei, aceasta din urma acceptand sa o ia cu ea intr-un turneu, lucru care nu se intampla foarte des, mai ales avand in vedere ca Meghan nu are sange albastru! Este o adevarata onoare pentru aceasta sa fie prezenta langa regina intr-un cerc atat de exclusivist, si, chiar mai mult, sa fie filmata razand in hohote alaturi de aceasta.

Insa totul ar putea fi sters cu buretele, datorita unui gest facut de Meghan. Desi pentru cei mai multi dintre noi ar parea ceva banal, in familia regala este considerata o jignire!

Chiar daca ”nu există reguli de conduită obligatorii la întâlnirile cu regina”. asa cum se arata chiar pe site-ul monarhiei britanice, reguli nescrise exista si trebuiesc respectate! A nu intoarce spatele reginei este una dintre aceste numeroase reguli, pe care Meghan va trebui sa le respecte acum ca a devenit sotia printului Harry!

Ducesa de Sussex,  a fost distrasă de prințul Harry pentru o clipa, moment in care a fost surprinsă întorcându-i spatele reginei. Gestul, deși nu poate fi scuzat,  se datoreaza faptului ca Meghan Markle nu  este ” de vita nobila” si nu este obisnuita cu acest protocol. Intr-o astfel de situație Meghan nu avea voie să fie nepoliticoasă cu regina!

Printre oamenii care au reusit sa incalce protocolul se numara si fosta prima doamna a Americii, Michelle Obama, care, in timpul unei vizite oficiale in 2009 , a pus bratul pe umerii reginei, fiind taxata imediat de presa internationala!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News