Se anunta nunta ca in povesti! Tatal lui Cristi Borcea a vorbit despre planurile fiului sau si viitoarea cununie pe care o va face cu Valentina Pelinel

By

Tatal lui Cristi Borcea a vorbit in exclusivitate despre viitoarea nunta din familia sa. Cristi Borcea este decis sa se casatoareasca, dupa ce isi ispaseste pedeapsa, cu Valentina Pelinel, cu care are si un copil.

Toata familia asteapta sa fie acceptata cererea de eliberare conditionata a lui Cristi Borcea, acesta a fost condamnat in anul 2014 si deja a efectuat mai mult de jumatate din pedeapsa. Pana acum i-au fost respinse doua cereri de eliberare conditionata. In acesti 4 ani el a lipsit de la cele mai importante evenimente din viata familiei sale. Pentru botezul fiului sau, Milan, a reusit sa obtine o scurta permisie si sa fie prezent la crestinarea micutului.

Dupa eliberarea acestuia, urmeaza o nunta ca in povesti, dupa cum a lasat tatal sau, Stere Borcea, sa se inteleaga: „Cristi se insoara cand o sa vina acasa. Cu ajutorul lui Dumnezeu, speram sa se intample acest lucru cat mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Baiatul meu e om cu suflet mare, care a facut mult bine si trebuie sa fie alaturi de noi. Eu si sotia mea am 50 de ani de casnicie, 3 copii si 10 nepoti.”

Cristi Borcea are sapte copii cu patru femei: cu prima sa sotie, Mihaela, are trei copii: Patrick, Mihai Angelo si Antonia Melissa, cu Alina Vidican are 2 copii: Gloria si Alexandru, cu Valentina Pelinel are un baietel, Milan, iar dintr-o relatie cu avocata Simona Voiculescu mai are o fetita, Carolyn, in varsta de 13 ani.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News