Prințul Harry și Meghan Markle: Schimbare de ultim moment!

By

Datorita faptului ca tatal lui Meghan Markle tocmai a fost operat pe inima a aparut o  schimbare in organizarea evenimentului!

Meghan Markle va fi condusă la altar sâmbătă de prinţul Charles, viitorul său socru, pentru nunta sa cu prinţul Harry , a anunţat vineri Palatul Kensington, citat de AFP şi DPA

Prinţul Harry şi Meghan Markle susţin că a fost dragoste la prima vedere pentru ei şi că amândoi au simţit că scurta lor primă întâlnire aranjată pe nevăzute ar putea să devină ceva foarte important.

Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriţă americană era în trecere prin Londra, în iulie 2016. Cei doi au mărturisit mai târziu că ştiau foarte puţine unul despre celălalt. Viteza cu care s-a dezvoltat relaţia dintre ei i-a surprins pe amândoi.

„Faptul că m-am îndrăgostit atât de repede de Meghan a fost atât de incredibil, încât a fost o confirmare că, pentru mine, astrele erau aliniate. Totul era perfect”, a spus Harry ulterior.

Cei doi împărtăşeau o pasiune pentru acţiunile caritabile!

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. „Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle”, a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News