Gina Pistol a fost ceruta de nevasta! Raspunsul blondei a fost foarte promt: „Da”

By

S-a incheiat si sezonul 5 al show-ului culinar „Chefi la cutite”, editia de poveste, cum le place chefilor sa il numeasca. Marele castigator a fost Bogdan, din echipa albastra, a chefului Florin Dumitrescu. Dar nu acesta a fost singurul eveniment din marea finala. Prezentatoarea acestui show a avut si ea parte de o surpriza.

Totul a pornit de la o remarca facuta de chef Catalin Scarlatescu: „Nu am fost niciodata atat de festivi ca pana acum. Zici ca mergem la nunta.” In marea finala blonda a atras toate privirile, a fost imbracata intr-o rochie care ii scotea in evidenta toate atuu-rile fizice, iar momentul emotionant a fost cand a primit flori de la toti cei trei chefi din juriu. Vizibil emotionata, aceasta a fost surprinsa de gestul juratilor.

Dar frumoasa prezentatoare a primit si o altfel de propunere: „Gina Pistol, il iei in casatorie pe Catalin Scarlatescu?”, iar raspunsul a fost foarte promt: „Da.” S-a auzit un ropot de aplauze, dar veselia nu a tinut mult. Intrebarea i-a fost adresata de chef Florin Dumitrescu, iar cand Catalin Scarlatescu a auzit raspunsul ferm, a continuat cu o gluma: „M-a mai luat de doua ori”.

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News