Anastasia Lazariuc a implinit 65 de ani si arata exceptional. Aceasta a dezvaluit ca a inceput ca si femeie de serviciu si ca nu ii este rusine sa recunoasca

By

Anastasia Lazariuc a inceput sa fie cunoscuta in Romania dupa anii ’90, pentru ca initial si-a inceput cariera in Republica Moldova. Nu a avut intotdeauna posibilitati financiare si a plecat de jos, dar nu ii este rusine sa recunoasca.

Desi a indurat lipsuri financiare si pierderea persoanelor dragi, aceasta nu a renuntat nicio secunda la visul ei – acela de a deveni cantareata. Cantareata s-a nascut intr-un sat micut, langa Chisinau, intr-o familie saraca, ea fiind cel de-al 11-lea copil in familie.

Pierderea tatalui a fost cea care i-a marcat copilaria: „Cand a murit taticul meu, eu aveam 14 ani. Suferea, de mulți ani, de ulcer… Mama, care-l iubise foarte mult, a facut atunci o depresie ingrozitoare si a vrut sa se sinucida. Iar eu, care eram inca un copil, ramasesem dezorientata, cu sufletul pustiit, fara cel mai puternic barbat din viata mea. Eram foarte saraci, traiam din munca campului.”

Acesta a fost momentul in care a realizat ca trebuie sa faca ceva sa isi ajute familia. Directorul de la scoala i-a oferit un post de femeie de serviciu dupa ce isi termina orele pentru a o putea plati. La inceput i-a fost rusine de reactia colegilor ei, insa a fost extrem de surprinsa de reactia acestor – fara sa stea pe ganduri, ei au ajutat-o pentru a termina mai repede si sa ii ramana timp sa invete pentru a doua zi la scoala.

Cand a ajuns acasa cu primul ei salariu, mama sa a inceput sa planga si a fost momentul care a facut-o sa lupte si sa isi sustina familia. O buna perioada, Anastasia a fost cea care a intretinut familia si ii pare extrem de bine ca a avut forta si a fost sanatoasa pentru a isi indepli si visul ei.

Acum ea are pentru nepotei superbi si se bucura de viata altaturi de ei si de restul familiei.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News