Gabriela Cristea: „Stie lumea chestia asta. E adevarat!”! Un milion de euro din televiziune! Vezi cum a pierdut intreaga suma!

By

Gabriela Cristea a recunoscut cati bani a facut din televiziune! Suma extraordinara a fost stransa in cei 25 de ani de televiziune, dar acum nu mai are nimic! Vedeta recunoaste ca ar fi putut sa isi cumpere o frumoasa casa cu deschidere la apa de acesti bani.

Fiind una dintre cele mai adorate vedete de televiziune din Romania, Gabriela a avut un salariu pe masura! Aceasta castiga nu mai putin de 20 000 de euro lunar. Suma a fost vehiculata in mass media de multe ori, insa acum a fost confirmata de vedeta!

Suma pe care aceasta o castiga luna de luna rivalizeaza cu castigurile anuale ale celor plecati la munca in afara tarii, insa, spre deosebire de acestia, Gabriela nu a reusit de economiseasca nimic!

„Stie lumea chestia asta. E adevarat! Deja nu mai am de ce sa ma ascund pentru ca n-am facut eu publica suma asta”

Gabriela Cristea recunoaste ca intreaga sa cariera in televiziune a reusit sa castige mai bine de un milion de euro, o suma la care cei mai multi dintre noi nu putem decat visa, insa  toti acesti bani nu i-a avut pe toti odata.

„Daca am avut un milion de euro? Odata, nu! Dar probabil ca am castigat mai bine de un milion de euro de cand lucrez. Acum am ramas cu exact cat imi trebuie”

Cum a putut insa pierde peste 800 de mii de euro din aceasta suma? Mai exista vreo sansa sa isi mai recupereze banii?

Intrebata cati bani ar fi trebuit sa aiba aceasta in cont daca ar fi economisit toti banii castigati, aceasta a raspuns ca suma s-ar afla in jurul a 800 000 de euro, o avere!

Suma a fost pierduta pentru ca vedeta aducea toti banii in casa, in familie, intreaga suma fiind pusa la comun!

Gabriela il acuza pe fostul sau sot, Marcel Toader, ca a cheltuit toti banii din contul acesteia, acum dorindu-si sa recupereze macar o parte din suma pierduta, desi este constienta ca sansele ca acest lucru sa se intample sunt foarte mici.

 „Undeva pe la 800.000 euro! Banii s-au dus! Nu i-am investit. Sunt banii aia despre care toata lumea a vorbit, care au disparut efectiv din conturile mele. Atunci cand sunt cu cineva, banii sunt la comun, ai familiei. Practic, am ramas fara acei bani. Puteam sa-mi iau, de banii astia, o casa pe marginea unei ape.

Eu am documente doveditoare pentru mai mult de jumatate din suma, iar restul s-au dus asa… N-am adus chitanta pentru orice. Nu stiu daca exista vreo sansa sa-i mai recuperez. Eu m-am consolat cu ideea asta. Exista tot felul de chichite d-astea avocatesti care… Eu sunt socata ca in Romania a durat mai bine de doi ani ca o instanta sa-si doreasca sa inceapa un proces. Eu am muncit pentru banii astia”

Gabriea este si acum una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din tara, fani fiind de partea ei in acest proces cu fostul sot!

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News