Ce spune cumnata Andrei despre indragita cantareata: „Andra n-a fost un copil care…”

By

Fratele Andrei si sotia sa au dat un interviu recent in care au vorbit si despre indragita cantareata. Sandel Mihai si Andra au o relatie foarte frumoasa, adesea ei canta impreuna la spectacole si bucura publicul cu vocile lor.

Cei doi soti au oferit detalii mai putin cunoscute din copilaria Andrei. Au marturisit despre aceasta ca mereu a fost un copil modest, foarte ascultatoare si intelegatoare: „Andra n-a fost un copil care sa-si doreasca foarte multe de mica.”

A avut, in schimb, un vin in care nu a incetat sa creada nicio secunda: acela de a ajunge una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania: „Avea vreo 6-7-8 ani. Si a dat primul interviu la o televiziune locala aici, la noi la Turda. Si cand a fost intrebata ce isi doreste sa ajunga cand va fi mare, si ea a zis ca o sa ajunga cea mai mare artista a Romaniei, cea mai mare cantareata a Romaniei. La momentul acela, sincer, eu am luat-o asa in ras, sa zicem <Doamne ce viseaza fata asta>, m-am gandit”, a declarat cumnata Andrei. Dar niciodata nu i-a spus ceea ce gandea si mereu a sustinut-o si a invatat-o sa aiba incredere in ea.

Fratele Andrei, Sandel Mihai, a intervenit si a spus ca cel care a crezut cel mai mult in ea si talentul ei a fost chiar tatal lor. Mereu a incurajat-o si a motivat-o pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Aurora, cumnata Andrei, sustine ca nu si-ar fi inchipuit niciodata ca o fata dintr-un orasel micut sa ajunga atat de cunoscuta si iubita de public, dar este extrem de mandra de ea.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News