Simona Halep oprita de Politia Rutiera la sosirea in tara

By

Simona Halep a avut parte de o surpriza placuta in partea Politiei la sosirea din Franta, exact cand dorea sa paraseasca aeroportul Otopeni dupa ce a aterizat ieri cu trofeul castigat la Roland Garros.

Ea a fost oprita de Politie pentru ca a „depasit viteza legala la rever” si a fost „sanctionata” cu …multe flori!

Superbul gest a fost comentat de Politia Romana pe pagina de Facebook astfel: ” A depasit viteza legala la rever si a fost sanctionata cu flori la fel de frumoase precum sufletul si caracterul ei. Suntem mandri de tine, Simona Halep! Tu ne-ai adus acasa trofeul de Grand Slam, iar noi am scos la inaintare artileria grea: colega noastra si campioana olimipica la scrima, Loredana Dinu. Ea iti intelege cel mai bine emotia si prin intermediul ei, toti colegii de la Ministerul Afacerilor Interne te imbratiseaza cu drag si pretuire”

Simona a coborat din masina si a fost intampinata de un agent trimis de Politie care i-a oferit „dovada” pentru care a fost trasa pe dreapta: „Avem aici dovada. Te-am surprins cu 172 km/ora cand ai castigat la Roland Garros. Puncte nu-ti mai dam, pentru ca ai luat foarte multe la Paris. Dar iti vom oferi ceva ca de la campioana la campioana. O am alaturi de mine de Loredana Dinu, campioana olimpica la Rio. Iti uram succes, vrem sa fi numarul 1 cat mai mult timp. Suntem alaturi de tine si la bine si la rau si iti multumim pentru bucuria pe care ne-ai adus-o. Succes la urmatorul turneu!”

Dupa acest moment frumos, campioana noastra si-a continuat drumul. Ea cateva ore mai tarziu a fost prezenta pe stadionul National unde intr-o festivitate la care au participat peste 15.000 de oameni, Simona si-a prezentat trofeul in ovatiile si aplauzele publicului.

Nu acelasi lucru putem spune ca s-a intamplat si cand Primarul General al Capitalai, Gabriela Firea, a luat cuvantul, aceasta fiind aprig sanctionata de publicul prezent si huiduita indelung. Totul s-a sfarsit cu bine abia cand Gabriela Firea a parasit Arena Nationala, oamenii continuand in liniste sa o feicite pe Simona Halep si sa cante impreuna cu ea imnul Romaniei.

Felicitari inca o data campioanei noastre, numarul 1 mondial, Simona Halep!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News