Elena Udrea si iubitul ei au cazut de acord asupra numelui viitoarei fetite. Nu au mai avut rabdare si l-au facut public

By

Elena Udrea este impreuna cu Adrian Alexandrov de aproximativ doi ani si acum isi indeplineste visul de a deveni mamica.

Nu o sperie varsta pe care o are pentru a face un copil, iar vestile bune pe care le primeste de la medici ii dau putere sa mearga mai departe. Fosta blonda de la Ministerul Turismului este sustinuta din toate punctele de vedere de iubitul ei, care ii este alaturi in orice situatie.

Cei doi asteapta cu nerabdare venirea pe lume a fetitei lor si deja s-au grabit sa ii aleaga doua nume. Cand a aflat ca exista posibilitatea ca unul dintre gemeni sa se opeasca din evolutie, Elena Udrea s-a rugat Sfintei Fecioare sa o ajute ca macar celalt copil sa fie sanatos, iar ea ii va pune numele Maria. Si asa s-a intampla. Sarcina decurge normal, iar unul dintre numele alese este chiar al Sfintei Fecioare. Inca un motiv de a alege acest nume este faptul ca si pe mama Elenei o cheama Maria si s-a gandit sa ii faca o bucurie.

Cel de-al doilea nume l-a ales impreuna cu Adrian, iar cand au pronuntat numele complet al viitoarei fetite nici nu au mai luat in calcul alte nume: Alexandrov Eva Maria.

„Am ramas la Alexandrov Eva Maria, chiar daca ulterior Adrian venise si cu alte variante, frumoase de asemenea, dar care nu spuneau nimic. Iubesc numele acesta si ii doresc Evei Maria sa traiasca n puterea numelui”, a declarat Elena Udrea

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News