Iti mai aduci aminte de Jade din telenovela „Clona”? A facut furori in 2001. Acum are 42 de ani si arata incredibil

By

In anul 2001 a atins apogeul carierei sale interpretand rolul lui Jade in cunoscuta telenovela „Clona”, dar a incepu sa cocheteze cu actoria inca de la 14 ani. Giovanna Antonelli este actrita care a dat viata unuia dintre cele mai indragite roluri din telenovele, aceasta fiind difuzata in zeci de tari.

Desi de atunci nu a mai aparut in niciun rol notabil, nu a renuntat la cariera de actrita, insa acum a scos si propria linie de cosmetice, de care este extrem de incantata. A divortat de primul sau sot, cu care se stia inca din liceu si se zvoneste ca ruptura a intervenit in momentul in care a fost plecata foarte mult sa promoveze telenovela „Clona”. La scurt timp, s-a afisat alaturi de partenerul sau din telenovela cu care s-a si casatorit. Au avut impreuna un baietel, pe nume Pietro, dar relatia lor a rezistat doar 5 ani. In prezent are o relatie cu regizorul Leon Nogueira si trei copii minunati.

In 2010 a nascut doua gemene pe nume Antonia si Sophia. In ciuda faptului ca au doua fete si sunt impreuna din anul 2009, Leon si Giovanna nu au ganduri de casatorie.

 

Actrita petrece foarte mult timp in sala de sport, iar la 42 de ani arata exceptional! Nici nu ai zice ca au trecut atatia ani de cand au filmat pentru telenovela „Clona”.

 

Si-a lansat propria linie de cosmetice!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News