Prima reacţie a fostei soţii a lui Răzvan Simion după ce Lidia Buble a postat poza cu ea mireasă

By

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit în vacanţa din Maldive, iar anunţul a fost făcut de cântăreaţă printr-o postare pe pagina ei de socializare.

Lidia Buble a postat, în ultima zi a anului trecut, o imagine cu ea şi Răzvan Simion pe o plajă din Maldive, acolo unde a avut loc ceremonia de căsătorie. Lidia Buble este îmbrăcată în rochie de mireasă, cu o coroniţă de flori pe cap şi cu un buchet în mână. Poza postată de Lidia Buble a ost apreciată de mii de persoane, mulţi fiind cei care le-au urat celor doi casă de piatră.

De partea celalată, fosta soţie a lui Răzvan Simion, femeia cu care vedeta tv are doi copii, se află la Timişoara. Diana Simion, alături de cei doi copii, s-a mutat în Timişoara la scurt timp după divorţul de Răzvan Simion.

Reacţia fostei soţii a lui Răzvan Simion! Cum s-a pozat Diana Simion după ce Lidia Buble a apărut mireasă

Imediat după ce Lidia Buble a postat poza cu ea şi Răzvan Simion sărutându-se pe plaja din Maldive, Diana Simion a postat mai multe imagini în care, îmbrăcată într-o rochie roşie şi extrem de veselă, se distrează alături de Tudor, băieţelul pe care îl are cu Răzvan Simion.

”Matinalul” are doi copii, Tudor de 10 ani şi Ianca de 14 ani. Lidia Buble a vorbit recent într-un interviu despre relaţia pe care o are cu cei doi copii ai iubitului său.

”Îi consider fraţi mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanţe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forţate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede aşa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără şi mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat Lidia Buble într-un interviu.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News