Gabriela Cristea și soțul ei și-au făcut ditamai vila, dar să vezi ce e în locuința lor. Pentru că Tavi Clonda are o problemă de care nimeni nu știa, e incredibil cum sunt toate camerele din casă…

By

Gabriela Cristea și soțul ei și-au făcut ditamai vila, dar să vezi ce e în locuința lor. Pentru că Tavi Clonda are o problemă de care nimeni nu știa, e incredibil cum sunt toate camerele din casă…

Tavi Clonda se descrie ca fiind un cetățean model. Soțul Gabrielei Cristea își plătește toate amenzile, de teamă să nu fie condamnat!

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, are fobie la spațiile închise, motiv pentru care le evită cât poate de mult. Tocmai de aceea, este și un cetățeam model, pentru a nu ajunge vreodată în situația de a fi condamnat.

”Nu-mi plac locurile închise. Sunt un tip care iubește libertatea, un sentiment pe care ar trebui să-l avem cu toții. Chiar dacă nu suntem sută la sută liberi, că, deh, mai avem și obligații, mai și muncim. Sper să nu ajung niciodată la închisoare, sunt foarte corect, îmi plătesc toate amenzile”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Tot din cauza claustrofobiei, artistul și-a proiectat vila din Corbeanca, în care urmează să se mute, în viitorul apropiat, astfel încât aceasta să aibă camere foarte mari.

”Nu știu câte sunt, dar sunt foarte mari. Vreo cinci dormitoare, living, camere pentru oaspeți”, a precizat artistul.

Gabi Cristea se teme de scări

Nu doar Tavi Clonda are fobii, ci și soția sa. În timp ce artistul se teme de spațiile închise, ei bine, Gabrielei Cristea nu-i plac scările.

”Am fobie de scări, să nu mi se pună săpun pe jos și confetti în cap. Au vrut ca la emisiune să-mi facă în decor o chestie foarte drăguță, să cobor pe niște scări. Când mi-au arătat proiectul, le-am zis din start să facă asta la altă emisiune, că eu îmi rup gâtul”, a spus aceasta, menționând că producătorii au fost obligați să-și schimbe planurile.

”Eu și pentru două trepte vin s-o iau, când le coboară”, a completat Tavi Clonda, soțul, și în același timp și colegul de platou al Gabrielei Cristea.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News