Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer: “tumora se îndreaptă spre creier”

By

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, chiar dacă – în momentul de față – a decis să aleagă o carieră politică. Nu foarte multă lume cunoaște că Florin Călinescu a fost pus în fața unui diagnostic crunt. Și, fără rețineri, chiar el a povestit totul, stilu-i caracteristic.

Da, a fost luat prin surprindere de diagnosticul pus de medici, însă Florin Călinescu a știut cum să facă față situației. A trecut prin clipe grele, fiind diagnosticat cu cancer de piele și a suferit o intervenție chirurgicală în zona nasului.

”Acolo intri într-un malaxor al destinului”
Florin Călinescu spune că, atunci când ajungi la oncologie, intri într-un adevărat malaxor al destinului. ”Ți se înmoaie genunchii”, mărturisește el.

“N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a spus Florin Călinescu.

Cicatricea a fost înlăturată cu ajutorul laserului
Medicii au decis să îl opereze pe Florin Călinescu. I-au extirpat tumora, iar apoi s-au asigurat că totul este în regulă. După intervenția chirurgicală, Florin Călinescu a rămas cu o cicatrice la nas, aceasta fiind înlăturată cu ajutorul laserului.

”Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a declarat dr. Mihaela Leventer, medicul dermatolog care l-a operat pe Florin Călinescu, notează Click.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News