Brigitte Sfat a recunoscut! Este tot cu gandul la Ilie Nastase, desi abia s-a casatorit cu un alt barbat

By

Ilie Nastase si Brigitte Sfat au avut o casnicie presarata cu multe scandaluri, despartiri, impacari, infidelitati din partea amandurora. Intr-un final, au decis sa divorteze, iar dupa 3 incercari esuate, au semnat actele de divort, iar acum sunt 2 persoane libere.

Recent, vestea ca Brigitte s-a recasatorit a provocat valva in showbiz-ul romanesc. Are o relatie stabila cu Cornel Oana, iubitul ei de cateva luni, cand inca nu era divortata. Cei doi sunt asociati si asa a inceput povestea lor de dragoste. Imediat dupa semnarea actelor de divort, bruneta a recunoscut relatia pe care o are cu asociatul sau, iar acum s-au si cununat in fata unui preot. Motivul pentru care Cornel a acceptat aceasta conditie din partea lui Brigitte a fost pentru ca isi dorea sa se mute impreuna.

Lucrurile pareau ca merg bine intre ei, mai ales ca Brigitte isi doreste inca un copil cu iubitul ei si declara acest lucru ori de cate ori are ocazia. Insa cea mai recenta declaratie a ei a dat-o de gol! Ea tot la Ilie Nastase se gandeste, iar lucrurile pe care le face sunt pentru a-i demonstra lui ca poate, nu pentru ca asta simte.

„Am avut pe degetul asta un inel Cartier, ca asta, iar fostul meu sot, cand am bagat divortul, nu a facut decat sa imi spuna un singur lucru: <<Inelusul asta o sa il dai tu jos cand nu o sa mai fim casatoriti?>> si eu am spus <<Da>>. <<Pe bune?! Cine o sa iti mai ia tie cineva un inel Cartier?>>
Ia uita-te ca am alt inel Cartier pe deget, pe care am tinut sa il port de acum ca sa vada si el ca poate sa imi cumpere si altcineva un inel Cartier”, a punctat bruneta.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News