O femeie a născut pe stradă în Focșani, după ce un taximetrist ar fi refuzat cursa!

By

O femeie din Focsani, in varsta de 33 de ani, a nascut pe strada dupa ce un sofer de taxi ar fi refuzat sa ia cursa si sa o duca la spital!

Tanara mama a nascut o fetita de 2,7 kilograme si, desi sunt amandoua bine, vor mai sta internate cateva zile pentru a putea fi supravegheate.

Focsaneanca ar fi iesit din casa impreuna cu doua rude ale sale, in asteptarea salavarii, insa aceasta nu a ajuns la timp. Femeia s-a asezat pe iarba si a nascut, chiar langa o statie de taxiuri! Femeia ar fi rugat un taximetrist sa o duca la spital insa acesta ar fi refuzat!

La sosirea salvarii, medicii au constatat ca femeia deja nascuse! Potrivit celor de la Serviciul de Ambulanță Vrancea, atunci cand au ajuns la adresa mentionata in apelul 112, femeia adusese pe lume o fetitia;  acestia au taiat cordonul  si le-au transportat pe cele doua paciente la spital.

Mama şi copilul sunt bine, sunt internaţi dar starea lor este bună. Am înţeles că femeia de 33 de ani nu se aştepta să nască atât de rapid, a fost ceva neaşteptat, ea are experienţă, este la a treia naştere. Copilul este perfect sănătos, este o fetiţă de aproape trei kilograme. Ea a născut în timp ce aştepta salvarea, medicul de pe ambulanţă i-a tăiat cordonul ombilical

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News