Decizie complet neașteptată luată de Mr. Pink! A dat-o la o parte pe Monica Gabor și a ales-o pe prietena ei cea mai bună! Cum i-a picat vestea vedetei:

By

La patru ani de când Monica Gabor îi ceda drepturile mărcii fostului său avocat, Ionuț Dojană, Mr. Pink și-a extins afacerile în România. Băuturile sale energizante vor fi expuse miercuri într-un stand din Capitală, cu ocazia unei gale fashion.

De-a lungul vremii, Monica Gabor s-a implicat activ în afacerile iubitului său milionar. De altfel, în urmă cu ceva ani, ea a fost cea care s-a ocupat chiar de un eveniment grandios, de lansare a băuturii energizante a acestuia, care a avut loc în America. Și la care au participat invitați de marcă, printre care și familia lui Michael Jackson, mai precis sora acestuia, La Toya și copiii fostului megastar.

Deși Moni a făcut loby pentru aceasta și-n România, ea ținând o cutie în mână, la fiecare ”aterizare” a sa pe aeroportul internațional Henri Coandă, ei bine, băutura energizantă pe bază de ginseng nu a fost adusă pentru a fi comercializată și în țara sa natală.

Mr. Pink, în cluburile din Timișoara și Suceava
Până acum însă. Mai precis, Mr. Pink și-a extins afacerile în România. Băutura a fost introdusă deja în câteva cluburi de la noi, din Timișoara și Suceava, iar miercuri va fi expusă la un stand dintr-un mall din capitală, cu ocazia unei gale fashion. Supriză însă! Cea care se va ocupa de acest business în România nu va fi Monica Gabor. Franciza i-a fost dată unui om de afaceri român, necunoscut însă publicului autohton, iar omul de legătură este Monica Apostol, prietena cea mai bună a iubitei milionarului chinez.

”Moni nu are timp să se ocupe. Ea nu poate sta atât de mult în România”, ne-au dezvăluit persoane din anturajul vedetei.

Recent, Monica Gabor a răbufnit, după ce Andrei Ștefănescu a făcut glume despre fiul lui Mr. Pink.

Moni îi cedase drepturile avocatului Ion Dojană
Băutura energizantă ar fi putut pătrunde cu mult timp înainte, în România. Doar că Monica Gabor i-a cedat drepturile de a o comercializa fostului său avocat, Ion Dojană, cel care a apărat-o în procesul de divorț cu Irinel Columbeanu. Cum acesta nu a concretizat nimic în acest sens, milionarul chinez a decis ca afacerea să o lase pe mâinile unui alt român, care va și investi totodată, pentru a o pune pe picioare și pe meleagurile autohtone.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News