Geanina a reaprins conflictul la Exatlon: „a ras de Ionut Jaguarul ca nu stie gramatica, dar ea a picat bacul la Romana!”

By

Geanina a reaprins conflictul la Exatlon ironizandu-l pe Ionut de la Razboinici ca nu vorbeste corect.

„O sa-ti fac cadou de ziua ta Gramatica Limbii Romane”, i-a spus Geanina lui Ionut, dupa ce a intervenit intr-o discutie barbateasca intre razboinic si Giani Kirita. Argumentul Geaninei a fost considerat fortat si jignitor de fanii Razboinicilor, care au pus-o la zid pe cea mai noua concurenta de la Exatlon.

Ironia sortii face ca exact cea care il critica pe Ionut ca nu vorbeste corect limba romana e cea care a avut probleme mari cu aceasta disciplina scolara, in timpul liceului. Stana Geanina Marina a urmat cursurile Liceului cu Program Sportiv „Mircea Eliade” din Bucuresti si, conform site-ului edu.ro (administrat de Ministerul Invatamantului din Romania), nu a promovat examenul de Bacalaureat, anul trecut, pentru ca nu s-a prezentat la proba scrisa de Limba si Literatura Romana.

Stana Geanina Marina (numele complet al Faimoasei) a obtinut nota 5,5 la Istorie, 5 la Geografie, „utilizator experimentat” la Romana-competente, B1 la engleza-competente si „utilizator incepator” la Competente Digitale. Geanina apare in 2017 ca facand parte dintr-o promotie anterioara (e nascuta in 1995, avand 23 de ani).

Iata dialogul dintre Giani-Ionut-Geanina, de luni seara, de la Exatlon:

Giani:”Sacalule, ia mai baga 20 de flotari, ca prea te-ai uitat urat”.
Ionut: „Lasa, Giani, ca o sa rad eu”.
Giani: „Cand, ma? Cand?”.
Geanina: „De acasa, vazand finala la televizor”.
Ionut: “De ce te bagi tu? Vorbeam cu baietii”
Geanina: “Ionut, nu conteaza doar punctele, ci si caracterul”.
Ionut: “Nu te baga cand vorbesc eu cu baietii”
Geanina: “Suntem o echipa!”
Ionut: “Vorbesc cu Giani. Se baga Roxana cand discutam noi? Eu vorbeam cu Giani! Aici se vede caracterul, te bagi in discutii cu baietii”.
Geanina: “Roxana e Roxana, eu sunt Geanina. O sa-ti fac cadou de ziua ta Gramatica Limbii Romane”.
Ionut: “Nu am nevoie! Imi face sotia mea cadou”.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News