Nunta care a creat furori in intreaga lume! Cine este mirele si ce se intampla cu cele doua mirese a pus tuturor multe semne de intrebare

By

Aceste imagini au faut inconjurul lumii atunci cand unchiul tanarului din imagini, Ronquillo Guiambangan,  a postat fotografiile pe contului lui de socializare! Motivul pentru care a facut publice aceste imagini a fost pura sa mandrie pentru realizarea lui Pamangkin, aceea de a se casatori nu cu una, ci cu doua femei in acelasi timp!

Desi in multe parti ale lumii si mai ales in tarile musulmane, poligamia nu este un lucru rar intalnit, ba chiar este ceva normal atat timp cat sotul isi permite sa intretina  financiar intreaga familie, fotografiile starnit un val de critica l-a adresa tanarului mire!

Desi multi s-a aratat impotriva casatoriei, au fost si voci care au sustinut ca nu este nimic ilegal si ca noua familie proaspat intemeiata are dreptul la intimitate si fericire!

Evenimentul nu ar fi starnit atata valva daca nu s-ar fi petrecut in Philipine, acolo unde multi crestin considera ca poligamia nu este un lucru crestinesc, si ca genul ascesta de nunti nu ar trebui sa aiba loc!

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News