De ce nu vrea Ioana Tufaru sa să se angajeze! „Eu am ajutor social pe viață, primesc pe lună(…) Îmi este bine așa!”

By

În ziua de Sfânta Maria, la doi ani şi jumătate după Revoluţie, Anda Călugăreanu s-a stins sub povara unei boli nemiloase. Avea 45 de ani.

Cântăreaţa care a vrăjit România a fost căsătorită de două ori. Prima dată cu Dan Tufaru, cel care i-a dăruit şi singurul copil, o fată pe nume Ioana. După despărţirea de marea ei iubire, l-a cunoscut pe Alexandru Medeleanu. A mai vrut un copil, dar nu s-a putut.

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, nu duce o viață tocmai roz, însă nici nu vrea să progreseze în vreun fel! Aceasta nu are serviciu și nici nu își dorește unul!

Trăiește din ajutor social și pentru ea este suficient! Ioana a declarat că este  mai mult decât mulţumită cu venitul primit de la stat!

Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru.

Ioana locuieşte împreună cu soţul şi cu fiul ei într-o grasonieră dăruită de Gigi Becali. Soţul Ioanei Tufaru câştigă mai puţin de 1.500 de lei la o firmă de salubrizare.

Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun

Ioana Tufaru şi soţul ei, Ionuţ, au împreună un fiu de aproape doi ani, Luca.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News