Betty, fiica lui Florin Salam, s-a casatorit azi. Uite ce tinuta a ales pentru cununia civila

By

Betty Salam si Catalin Visanescu s-a casatorit azi. Cei doi sunt extrem de fericiti si abia asteapta venirea pe lume a bebelusului lor, caruia deja i-au ales numele: Matias Stefan.

Betty si Catalin au anulat nunta pe care o planuisera anul acesta, au vrut sa faca doar cununia civila. Au decis sa prograeze cununia religioasa in aceeasi zi cu botezul viitorului bebelus. Betty si-a dorit ca la nunta sa se sa distreze, sa danseze alaturi de invitati, iar in momentul nuntii sarcina ar fi fost destul de avansata.

Sarcina lui Betty a fost una neasteptata pentru ca ei stiau ca iubitul ei are probleme medicale si nu poate avea momentan copii. Acesta a urmat un tratament, iar minunea a aparut in viata lor.

Florin Salam este extrem de fericit. Urmeaza sa devina tatic, sotia sa este insarcinata in opt luni, iar peste cateva luni va naste si fiica sa. Marea absenta de la cununie a fost chiar mama vitreaga a lui Betty, Roxana Dobre.

Le-au fost alaturi familiile si toti prietenii apropiati, insa Florin Salam a fost cel care nu si-a pierdut fiica din ochi nicio secunda, mereu fiind in preajma ei in aceasta zi extrem de importanta pentru ea.

Betty a ales sa poarte un voal micut cu perle

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News