Catalin Cazacu este noul prezentator Kanal D. Uite ce emisiune va prezenta ‘Faimosul’ de la Exatlon. Crezi ca va avea succes?

By

Catalin Cazacu este noul prezentator Kanal D. Si-a dorit foarte mult sa continue sa lucreze in televiziune dupa terminarea show-ului Exatlon. Acum va prezenta o emisiune interactiva in care va da bani oamenilor.

S-a scris in presa depre motociclist ca ar avea inca o ocupatie, aceea de taximetrist, insa nimeni nu stia ce pregateste Catalin Cazacu in colaborare cu Kanal D: „Cand m-am intors de la Exatlon, m-am gandit sa fac ceva bun pentru oameni. Acest taxi are pornirea gratuita si 0 lei pe kilometru. Cei care se vor urca in ea vor primi bani. Este vorba de o noua emisiune, pe litoral, si se numeste”Cash taxi”.

Regulile sunt foarte simple pentru a obtine o cursa gratis, chiar sa primesti si banii pe ea: orice pasager are „trei vieti”. Te urci in masina, ii spui soferului destinatia, apoi trebuie sa raspunzi la trei intrebari. In cazul in care raspunsurile sunt corecte, atunci cursa este gratuita. Daca nu raspunzi corect si irosesti cele trei sanse pe care le ai, soferul este nevoit sa opreasca masina, iar pasagerul sa coboare exact in locul in care a dat ultimul raspuns gresit.

Catalin Cazacu a precizat ca: „Ne vom distra foarte tare.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News