Îți mai amintești de Nick de la N&D? Cânta cu Delia, acum trage de fiare și a ajuns de nerecunoscut!

By

In 1999 era unul dintre cei mai recunoscuti artisti din Romania!  Nicolae Marin, cunoscut pentru romani ca Nick de la N&D, este cel care a pus bazele cunoscutei formatii! Pe vremea aceea canta cu Delia, ce avea doar 17, iar melodiile lor erau ascultate de toata lumea!

Probabil iti mai amintesti si tu de  “Nu vreau să te pierd”, “N-am crezut”, “M-ai minţit”, “Nu e vina mea” sau „Vino la mine”, melodii pe care multi le mai asculta si acum!

Cei doi au luat-o fiecare pe drumul lui in 2003, iar acum Delia este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, dar ce s-a intamplat cu Nick?!

â

Nicolae Marin a stat departe de viata public, s-a casatorit  si are si o fetita de 12 ani!

Impreuna cu sotia, Catalina si fiica lui, Andreea, formeaza o familie cu adevarat fericita.

In ultimul timp, Nicki a inceput sa traga serios de fiare, astfel ca a slabit 20 de kilograme si este intr-o forma de invidiat! Mai ceva ca unii dintre concurentii de la Exatlon!

Aflati la emisiunea  “Aici eu sunt vedetă”, fiica acestuia, Andreea, a spus tuturor cum este tatal ei! Un om vesel, un tata minunat care se joaca cu ea tot timpul si se uita la filme impreuna!

Tata poartă în buzunar o măsea de minte pe post de talisman și, dacă o muscă intră în casă, el o prinde și îi dă drumul pe geam, căci îi este milă să o omoare

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News