Mihaela Radulescu a vorbit pentru prima data despre cum a inceput relatia cu Felix: „Nici macar nu retinuse cum ma cheama… „

By

A plecat de foarte multi ani din Romania, insa este in continuare in atentia presei. Traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi Felix Baumgartner si recent a povestit despre cum au inceput sa aiba o relatie. Nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, cum se asteptau multi.

Totul a inceput cu o vizita in Romania a sportivului, iar evenimentul la care lua parte era prezentat chiar de Mihaela Radulescu. La vremea aceea era angajata a postului de televiziune ProTV si a fost nevoita sa ii ia si un interviu inainte. Un lucru care nu i-a placut Mihaelei Radulescu la inceput a fost faptul ca sportivul nici nu se asezase bine pe scaun, ca a si invitat-o la cina: „Nici nu am apucat sa ma asez pe scaun sau sa spun cum ma cheama ca m-a si invitat la cina, chestie care m-a iritat, mi s-a parut o golaneala, asa ca am devenit mai rece, mi-am facut interviul si atat.”

Fosta prezentatoare TV a specificat ca il admira ca sportiv, dar ca barbat nu era chiar ce isi imagina ea. Mai ales ca auzise ca era „un mare Don Juan”, iar ea nu isi dorea sa cunoasca un astfel de barbat.

Dupa ce s-a terminat interviu, Felix a facut tot posibilul sa ii afle numarul de telefon, insa si l-a notat gresit si nu a reusit sa mai ia legatura cu Mihaela. Asta pana a doua zi, cand a fost nevoit sa mearga la evenimentul prezentat chiar de ea: „A doua zi, la eveniment, cand erau toti oamenii adunati, el a venit glont la mine si m-a intrebat direct de ce nu i-am raspuns la mesaje, in vazul tuturor.” Abia dupa ce au stat de vorba a realizat ca numarul pe care il avea era gresit. Cu aceasta ocazie, Mihaela a observat ca nici nu ii retinuse numele si o trecuse in telefon: „Romanian Chick”, lucru care a enervat-o cel mai tare.

Relatia lor nu a inceput in Romania, pentru ca Mihaela a refuzat orice intalnire cu acesta. Dar Felix nu s-a lasat si a mers dupa ea la Monaco. Fosta prezentatoare a marturisit ca dupa ce l-a cunoscut, si-a schimbat parerea despre el: „Chiar daca initial m-a enervat, apoi a inceput sa mi se para interesant.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News